Black Sheep Tattoo Studio åbnede dørene i februar 2010, i hjertet af Odense. Vores artister og gæste artister, specialiserer sig inden for forskellige stilarter. Old school, neo traditional, new school, graphic, dot-work, Japanese, sketchy, black’n’grey, realistic…

Vi tatoverer efter aftale. Walk-in’s er altid velkomne, men afhænger naturligvis af artisternes tilgængelighed.

Alle designs vil blive lavet specielt til dig. Du er velkommen til at medbringe din egen sketch for reference, men du kan også blot beskrive din idé for artisten.

Hygiejnen spiller en kæmpestor rolle hos os. Vi benytter kun engangs -nåle, -handsker, -tuber og kopper. Metalgreb og lignende bliver desinficeret og autoklave-steriliseret.

Hold øje med vores News & Events på Facebook. Her finder du information omkring Flash-day’s, kommende gæste artister og meget mere.

OPRINDELSEN OG FUNKTIONEN AF TATTOVERINGER

Charles Darwin skrev, at der i hans opfattelse ikke findes noget sted i verden, hvor tatoveringer eller anden form for permanent kropsudsmykning ikke finder sted. Fra polar områderne i nord, til New Zealand i syd hvor Maorierne udsmykker sig.

En tatovering er defineret som et uudsletteligt mærke på kroppen, ved at indsætte pigment under huden. Der har været mange spekulationer om, hvordan denne type kropsudsmykning opstod. En anekdote om en engelsk skorstensfejer, fortæller om en mand der slog sit ansigt, og rørte sårene med sine tilsodede hænder hvilket gav ham en permanent påmindelse om sit uheld. At tatoveringen er tilkommet ved et uheld synes logisk. Ét er sikkert; Tatovering har været praktiseret i tusinder af år, til vidt forskellige formål.

AKTUELLE TENDENSER I VESTEN

Tatovering er en kunstart i fremgang. I Europa og Nord Amerika har tatoveringen oplevet en popularitet som aldrig er set før. Sports stjerner, pop stjerner og skuespillere har været med til at sætte trenden og popularisere fænomenet. Vi som mennesker har altid levet i flok og der bliver flere af os. Måske også derfor, har flere behov for adskille sig fra mængden.

Hvor krop og sjæl i visse stammer tilhørte stammesamfundet, er det i det moderne vestlige samfund stik modsat. Her er en voksende fornemmelse af, at kroppen er unik, med en unik identitet. Plastikkirurgi, fitness, aerobic og kost hjælper med at opretholde den fysiske form, der giver identiteten et selvtillidsboost. Krops dekorationen er en del af dette fænomen.